CONFIGURAR APN

Android


1. ACTIVAR SIM

Fer una cridada perduda a qualsevol número

2. DESACTIVAR “BUZÓN DE VOZ”

Marcar ##002# i cridar.

3. CONFIGURACIÓ APN

Descriu pas a pas la configuració de la APN dels mòbils amb el sistema operatiu ANDROID. Un APN (Access Point Name) és el nom d’un punt d’accés per a GPRS que ha de configurar-se en el dispositiu mòbil perquè puga accedir a les xarxes, així com per a poder rebre i enviar missatges de multimèdia.

PAS 1. En el telèfon mòbil, seleccione «Ajustes», «Conexiones inalámbricas» o «Red e Internet», «Red móvil», tal com mostra la següent figura:
PAS 2. Accedeix a «Nombre de puntos de acceso» o «APN» i seleccione «APN Nuevo» o «+» per a afegir un nou.

PAS 3. Edite la configuració del punt d’accés. En el camp «Nombre» col·locar «AGO». En «APN» col·locar: «inet.es». Deixe tots la resta camps buits. Guarde tot, prement en el botó «Menú ( ⋮ )» i seleccione «Guardar».

En alguns dispositius a més caldria definir la següent configuració: en «tipo APN» col·locar default i en «tipo de OMV» col·locar IMSI.CONFIGURAR APN

iOS

1. ACTIVAR SIM

Fer una trucada perduda a qualsevol número.

2. DESACTIVAR “BUZÓN DE VOZ”

Marcar ##002# i cridar.

3. CONFIGURACIÓ APN

Descriu pas a pas la configuració de la APN dels mòbils amb el sistema operatiu iOS. Un APN (Access Point Name) és el nom d’un punt d’accés per a GPRS que ha de configurar-se en el dispositiu mòbil perquè puga accedir a les xarxes, així com per a poder rebre i enviar missatges de multimèdia.


Fes clic en el següent botó:AFEGIR APNAFEGIR APN


Per a aplicar la configuració accedeix a aquesta pàgina utilitzant el navegador natiu SafariInstal·lar l’arxiu. Clicar sempre a «permitir», «instalar» o «ok» les vegades que aparega. Si demana un codi és el desbloqueig de pantalla.